Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

 1. Termeni si conditii de utilizare

Pentru evitarea neintelegerilor de orice natura referitoare la utilizarea site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie informatiile cu privire la termenii si conditiile de folosire. Vizitarea sau cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. In cazul in care acesti "Termeni si Conditii" nu sunt acceptati, NU FOLOSITI acest site.  

 
 

2. Definitii

http://ventezimo-led.ro/, va fi denumita in continuare Furnizor 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului http://ventezimo-led.ro/, este denumita in continuare Client.  

 
 

3. Informatii Generale 

Toate preturile de pe http://ventezimo-led.ro/  contin TVA si taxa de timbre verde.

Preturile sunt valabile doar pentru cumparaturile efectuate pe http://ventezimo-led.ro/.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul http://ventezimo-led.ro/,  sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe http://ventezimo-led.ro/, pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 
 

4.Garantie:
Produsele beneficiaza de 2 ani garantie oferita de producator(exceptand cazurile in care se specifica altfel),indiferent ca este vorba despre tuburi, becuri sau panouri de iluminat.

 
 

5.Returnarea produselor si renuntare la cumparare

Produsele defecte sau produsele incorecte pot fi returnate după politica noastră privind returnarea produselor.

Produsele care nu mai sunt dorite sau comenzile făcute în mod eronat pot fi transformate în notă de credit și vor fi acceptate doar produsele care nu au fost desfăcute iar ambalajul este nou, sau produsele pot fi plătite de către client , doar după confirmarea scrisă.

Vă rugăm asigurați-vă că citiți termenii și condițiile de mai jos întaintea de a face o returnare.

Pentru bunuri defecte:

În decurs de 14 zile calendaristice de la livrare noi vă oferim întotdeauna opor de a schimba sau de a restitui produsele.

În termen de 2 ani de la livrare, în cazul în care intervin probleme în funcționarea produselor V-TAC asigurăm repararea acestora, înlocuirea lor sau transformarea în notă de credit.

Pentru a beneficia de o restituire sau înlocuire a produselor defecte, acestea trebuie să fie lipsite de accidente cauzate prin neglijență sau rea intenție.

Noi testăm toate produsele care se returnează de către clienții noștri în laboratorul nostru. O înlocuire sau o restituire a produselor va fi autorizată doar dacă se gasește o defecțiune.

În eventualitatea în care înlocuirea acestora nu va fi posibilă din cauza indisponibilității produsului pe stoc se va oferi o altă alternativă, un alt produs similar sau se va transforma în notă de credit.

Toate costurile transportului privind returnarea produselor, reparația în sau în afara garanției vor fi suportate de către client.

Pentru produsele defecte:

Vă rugăm să verificați produsele pentru a vedea dacă există defecte rezultate în urma transportului înainte de a semna pentru primire la curier. Scrieți observații dacă considerați că produsele întâmpină probleme. Numai în acest fel garanția de livrare se aplică. Dacă ați semnat de primire fără a scrie observații cum că bunurile sunt deteriorate, și verificați ulterior sunt șanse să nu fiți despăgubiți.

Dacă orice produs ajunge deteriorat la destinație vă rugăm contactați echipa noastră de servicii în 3 zile calendaristice de la data livrării pentru a putea obține un ordin de returnare.

Produsele care nu sunt reclamate ca fiind deteriorate în 3 zile, pot fi refuzate pentru a obține autorizația de înlocuire.

Pentru produsele care nu sunt defecte:

Dacă produsele V-TAC livrate nu sunt cele pe care le-ați comandat sau sunt într-o cantitate incorectă decât cea comandată, nu ne asumam nici o responsabilitate decât în cazul în care dumneavoastră contactați echipa pentru servicii clienți în maxim 3 zile calendaristice.

Dacă ne puneți la curent cu o eventuală problemă apărută dar fără a respecta condiția de mai sus, singurele noastre obligații vor fi următoarele : a repara orice deficit, lipsa a livrări, sau să vă restituim suma plătită de dumneavoastră pentru produse în concordanță cu metoda originală de plată.

Nu suntem raspunzatori pentru orice pierdere indirectă sau deteriorare a produselor care decurg din această problemă dacă nu se respectă condițiile există posibilitatea ca să nu se acorde nici un fel de despăgubire pentru produsele în cauză.

Nici una din aceste condiții nu este impusă cu scopul de a limita drepturile pe care consumatorii le au.

Toate bunurile returnate vor fi verificate pentru a identifica defectul survenit iar dacă  nu se descoperă nici un fel de defect la produsul în cauză, compania noastra are dreptul de a refuza înlocuirea sau transformarea în notă de credit și va returna produsele înapoi clientului.

Dacă din diferite motive nu mai doriți comanda făcută iar aceasta nu este desfăcută sau folosită, puteți aranja să o returnați în maximum 7 zile calendaristice și veți primi banii înapoi. Trebuie să luați la cunoștință că în acest caz costurile transportului vor fi suportate de către dumneavoastră, deoarece nu s-a înregistrat nici o eroare din partea companiei noastre.

Observație: Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.

 
 

6. Securitatea datelor personale si a informatiilor

http://ventezimo-led.ro/ , are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

http://ventezimo-led.ro/  se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). 

 Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate etc.

 Informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate pentru imbunatatirea serviciilor de vanzare cu respectarea prevederile legilor in vigoare.

http://ventezimo-led.ro/  nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. 

http://ventezimo-led.ro/  isi declina responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este construit si gazduit site-ul si nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau e-mail-urile expediate de http://ventezimo-led.ro/  nu contin virusi informatici.

 
 

7.Intrebari si comentarii
Intrebarile, comentariile si propunerile dumneavoastra despre termenii de confidentialitate sunt binevenite. Te rugam sa ne trimiti comentarii despre termenii de confidentialitate sau despre oricare alta problema la adresa de e-mail contact@ventezimo-led.ro.

 
 

8.Reclamatii

Reclamatiile dvs. privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteti transmite la adresa Str. 1 Mai, nr.5, Vulcan, judetul Hunedoara sau la adresa de e-mail: contact@ventezimo-led.ro.

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cautare
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Informatii
Marci produse
Ghidul tau autentic de shopping.

Website detinut de Ventezimo Impex S.R.L., CIF: RO8524469, Reg.Com: J20/585/1996