Cosul dvs. este gol...

Catalog produse

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

 

Pentru produsele achizitionate de pe http://ventezimo-led.ro/  ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

·        Plata ramburs/numerar (la livrare/ridicare colet);

·        La livrarea/ridicarea coletului, daca alegi livrarea prin curier rapid sau ridicarea personala de la sediu.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24-48 de ore si 10 zile lucratoare.

·         Ordin de plata;

Puteti efectua un transfer bancar, pe baza facturii proforme in format electronic pe care o veti primi pe e-mail in urma unei comenzi. Comanda dvs se va procesa si va fi livrata in termen de 24-48 ore de la confirmarea platii in contul nostru.
  • LIVRARE SI TARIFE
Validarea comenzilor se va face prin contactarea telefonica sau prin e-mail a clientilor. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat de catre compania noastra pentru a fi instiintat de disponibilitatea produselor comandate si de timpul de livrare.

Livrarea se efectueaza prin intermediul curieratului rapid in termen 24-48 de ore si 10 zile lucratoare din momentul in care comanda a fost expediata, in limita stocului disponibil. Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este asadar important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa va poata contacta in caz de necesitate.

Costul livrarii produselor in Romania este cel stabilit de curier (FAN COURIER).

Comanda va este livrata la adresa indicata de dvs, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

Livrarea se va face GRATUIT  in Romania la sediul / domiciliul/ adresa indicata de catre dumneavoastra pentru comenzi in suma totala mai mare sau egala cu 300 lei.

Ghidul tau autentic de shopping.

Website detinut de Ventezimo Impex S.R.L., CIF: RO8524469, Reg.Com: J20/585/1996